Feeling Good Tour op 28 november 2016

De voorbereidingen zijn in volle gang!

Zo kunnen wij u berichten dat Ger de samenwerking is aangegaan met Guido’s Orchestra beter bekend van Symphonica in Rosso. Dit favoriete toporkest heeft eerder samengewerkt met artiesten als Diana Ross, Lionel Richie en Marco Borsato. De aftrap vindt plaats op 28 november 2016 in het Nieuwe Luxor Theater waarbij het dertigkoppig orkest van Guido’s Orchestra, Ger Vos zal begeleiden in samenwerking met zijn vaste muzikaal leider, Co Vergouwen. Vanwege de lustrumeditie belooft het nog grootser te worden dan vorig jaar. Na afloop van het concert kunt u nog nagenieten tijdens de afterparty welke inmiddels is uitgegroeid tot een groot netwerkevent in de Rotterdamse havenstad.

Op deze manier en met behulp van sponsoren wordt het mogelijk gemaakt dat per twee gekochte VIP-kaarten, Ger Vos één eenzame oudere gratis kan uitnodigen en een fantastische avond kan bezorgen in samenwerking met Careyn. Kortom, deze avond is dan ook zeer geschikt voor een avondje uit met relaties en/of bedrijf of familie.

Mooi, exclusief, gezellig en geheel verzorgd zijn de kernwaarden van deze avond!

Kaarten zijn uitsluitend te reserveren via de shop op deze website of via annemieke@gervos.com. Telefonisch reserveren is mogelijk tijdens kantooruren met Ger Vos Music Productions, telefoonnummer 06-51642135.