Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwe Luxor Theater – GEANNULEERD

30 november 2020 @ 20:00 - 22:00

- €100

Sinds maart 2020 hebben we allemaal te maken met de uitbraak van het coronavirus wat in korte tijd heeft geleid tot een wereldwijde pandemie. Het heeft ons allen getroffen in welke vorm dan ook. 

Wij hebben alles op alles proberen te zetten om de Feeling Good Tour 2020 in zijn bestaande vorm te laten plaatsvinden. Met pijn in ons hart hebben wij in goed overleg met alle betrokken partijen moeten besluiten, gezien de huidige omstandigheden en regelgeving, de Feeling Good Tour 2020 op 30 november a.s. te moeten annuleren. Het welzijn en de gezondheid van onze gasten willen wij niet in gevaar brengen en is voor ons dan ook doorslaggevend geweest om tot dit besluit te komen.

Voor diegenen die reeds hebben aangegeven als sponsor of als gast aanwezig te willen zijn, hopen wij het vertrouwen te kunnen bieden deze sponsortafels en reeds gekochte kaarten mee te nemen naar ons jubileumconcert volgend jaar op 29 november 2021 in het nieuwe theater van AHOY, RTM Stage.

Voor meer informatie en reserveren voor ons jubileumconcert in samenwerking met de directie van AHOY en Maurice Luttikhuis, dirigent van onder andere het Metropole Orkest en The New Symphonics, neemt u dan gerust contact met ons ons op via annemieke@gervos.com

Wij hopen van harte dat wij uw toegezegde steun voor dit jaar, mee mogen nemen naar 29 november 2021 en zien uit naar uw aanwezigheid in het spiksplinternieuwe AHOY RTM Stage met maar liefst 4000 stoelen!

Stay safe en blijf gezond!

Team Ger Vos

Organisator

Ger Vos Music Productions
E-mail:
annemieke@gervos.com
Site:
www.gervos.com

Locatie

Nieuwe Luxor Theater
Posthumalaan 1
Rotterdam,
+ Google Maps