Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Nieuwe Luxor Theater

november 30 @ 20:00 - 22:00

- €100

Op 30 november 2020 is het Nieuwe Luxor Theater in de Rotterdamse havenstad weer hét decor voor Ger Vos zijn jaarlijkse Feeling Good Tour.

Evenals voorgaande edities staat het goede doel, de eenzame ouderen, centraal. De combinatie van het bedrijfsleven en hulp van sponsoren en duizend betalende gasten, in actie voor onze “Gouden generatie” maakt het jaarlijks mogelijk zeshonderd eenzame ouderen gratis uit te nodigen voor een compleet verzorgd avondje uit.

Na afloop van het concert kunt u onder het genot van een hapje en een drankje nog even nagenieten tijdens de afterparty met live muziek en is er ruimschoots gelegenheid relaties te ontmoeten. De afterparty behoort inmiddels tot een van de grootste netwerkevents in de regio! Ook voor 2020 is Ger weer de samenwerking aangegaan met Maurice Luttikhuis, dirigent van onder andere het Metropole Orkest en The New Symphonics. Het afgelopen jaar mocht Ger niemand minder dan Oscar Harris ontvangen in zijn show. Wie de gastartiest voor dit jaar is, blijft nog even een verrassing!

De toegangsprijs per persoon bedraagt € 100,00 inclusief onbeperkt hapjes en drankjes.

Tevens zijn er diverse sponsormogelijkheden en bedrijfsarrangementen beschikbaar. Voor meer informatie en reserveren kunt u nu al contact opnemen via annemieke@gervos.com of tijdens kantooruren via telefoonnummer 06-51642135. Alle voorgaande edities waren steeds snel uitverkocht!

Wij zien er naar uit u en uw relaties te mogen ontvangen op 30 november 2020!

Organisator

Ger Vos Music Productions
E-mail:
annemieke@gervos.com
Website:
www.gervos.com

Locatie

Nieuwe Luxor Theater
Posthumalaan 1
Rotterdam,
+ Google Maps