Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Omroep Vlaardingen

3 september 2020 @ 10:00 - 12:00

Ger Vos & Maurice Luttikhuis “Op de koffie bij Henk Koudijzer” Omroep Vlaardingen.

Donderdag 3 september na het zomerreces weer een nieuwe uitzending van het programma “Op de koffie bij Henk Koudijzer” bij Omroep Vlaardingen.

Van 10.00 tot 12.00 uur zullen society zanger Ger Vos en Maurice Luttikhuis, dirigent van onder andere het Metropole Orkest en The New Symphonics, te gast zijn. Ger Vos zal ons bijpraten over de plannen voor zijn jaarlijks grote- en steeds uitverkochte concert in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Medeoprichter en bedenker van de bekende “Kennissenclub” heeft deze zanger met zijn indrukwekkende stem de steun van zeer grote ondernemers, zoals o.a. Koninklijke Schmidt Zeevis, Spido, Auto Wüst en Tieleman Keukens. Ger Vos is regelmatig te vinden in de meest mondaine badplaatsen aan de Franse en Spaanse kust voor zijn optredens. Ook in Azië laat hij zijn zangkunsten horen aan de meestal vermogende zakenwereld.

Nederlands bekendste dirigent en arrangeur Maurice Luttikhuis zal komen vertellen hoe het is in deze Corona tijd een orkest met 40 muzikanten in top vorm te houden op muzikaal gebied. Maurice is ook als dirigent/arrangeur verantwoordelijk voor vrijwel alle grote musicals, zoals The Lion King, Les Misèrables, Miss Saigon, Cats, The Phantom of the Opera en vele andere grote producties.

Genoeg te bespreken en te beluisteren met deze indrukwekkende gasten in de studio van Omroep Vlaardingen.

Donderdagmorgen dus afstemmen van 10.00 tot 12.00 uur op www.omroepvlaardingen.nl/live radio of op de FM 102.7 en DAB+