Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Theater de Stoep Spijkenisse

mei 10 @ 15:00 - 18:30

- €30

MOEDERDAG MET GER VOS

Op de tweede zondag in mei is het Moederdag. Hét moment om uw moeder, schoonmoeder, uzelf of iemand anders te verrassen met een exclusief muzikaal uitstapje op zondag 10 mei 2020.

Na het grote succes van de voorgaande edities in Spijkenisse waar Ger Vos het overgrote deel van zijn jeugd heeft doorgebracht, organiseert Ger in samenwerking met theater de Stoep een unieke Moederdag! Iedereen wordt getrakteerd op onvergetelijke evergreens zoals u van Ger Vos gewend bent maar ook hedendaagse muziek zal deze Moederdag onvergetelijk maken waarbij Ger zal worden begeleid door zijn eigen band onder leiding van Co Vergouwen.

Spijkenisse voelt voor Ger altijd weer als thuiskomen. Het is Ger dan ook een grote eer om op Moederdag in theater de Stoep te mogen zijn. Zet uw dierbaren samen met Ger in het zonnetje en maak Moederdag compleet met een speciaal high cocktail arrangement en maak deze dag tot in lengte van dagen onvergetelijk! Reserveer tijdig via de theaterkassa of de via website van de Stoep.

Moederdag met Ger Vos moet je beleven!