Moederdagconcert

Ger Vos Live in Theater de Stoep

Op de tweede zondag in mei is het Moederdag. Hét moment om uw moeder, schoonmoeder, uzelf, een dierbare vriend of vriendin of gewoon iemand anders te verrassen met een exclusief muzikaal uitstapje op zondagmiddag 8 mei 2022.

Na twee succesvolle livestreams vanwege corona, zullen oude tijden herleven na het grote succes van de voorgaande editie in Spijkenisse waar Ger Vos het overgrote deel van zijn jeugd heeft doorgebracht. In samenwerking met het theater organiseert Ger een unieke Moederdag! Iedereen wordt getrakteerd op onvergetelijke evergreens zoals u van Ger gewend bent maar ook hedendaagse muziek zal deze Moederdag onvergetelijk maken.
Ger zal worden begeleid door zijn eigen band onder leiding van Co Vergouwen.

Na negen steeds uitverkochte edities van zijn Feeling Good Tour in het Nieuwe Luxor Theater, voelt Spijkenisse altijd weer als thuiskomen voor Ger. Het is Ger dan ook een grote eer om wederom in theater de Stoep te mogen zijn.

Zet uw dierbaren samen met Ger in het zonnetje en maak deze Moederdag compleet en tot in lengte van dagen onvergetelijk. We gaan er een ouderwets feestje van maken met DJ Thomm tijdens de afterparty .

Moederdag met Ger Vos moet je beleven!
Voor kaartverkoop zie de website van theater de Stoep of bel 0181-652222.

Mailen mag ook naar annemieke@gervos.com Graag tot dan!