Nieuwe Luxor Concert Ger Vos Feeling Good Tour voor het vijfde jaar op rij uitverkocht

Rotterdams zakenleven sponsort 500 tickets voor eenzame ouderen

Brielle, 23 november 2016 – Voor het vijfde jaar op rij geeft societyzanger en entertainer Ger Vos op maandag 28 november in het Rotterdamse Nieuwe Luxor Theater een galaconcert voor meer dan 1500 gasten. Prominente gasten uit het Nederlandse zakenleven, de politiek en de entertainmentwereld zullen hun opwachting maken op dit jaarlijks terugkerende Rotterdamse society event. Tijdens deze lustrumversie wordt Ger Vos begeleid door Guido’s Orchestra o.a. bekend van de Symphonica in Rosso concerten met o.a. Simply Red, Marco Borsato, Lionel Richie, Sting en Diana Ross. Gastoptredens van Lee Towers, Wendy Kokkelkoren en een hele speciale mystery guest complementeren het geheel. Ook dit jaar maken Careyn, het Rotterdamse zakenleven en 1000 betalende gasten het mogelijk dat ook 500 ouderen uit de gouden generatie het concert gratis kunnen bijwonen.

Met o.a. de financiële hulp van diverse topondernemers is het mogelijk gemaakt dat 500 ouderen, die zelden een uitje hebben, een onvergetelijke avond wordt aangeboden. Na het concert wordt er door de VIP gasten nog tot in de late uurtjes feest gevierd tijdens de VIP afterparty.

Careyn, een van de grootste Nederlandse zorgverlener en diverse vrijwilligers hebben de 500 ouderen vooraf geselecteerd. Tevens organiseren zij het vervoer uit de regio met circa 10 luxe touringcars. Voorafgaand aan het concert worden de ouderen als ware VIP’s ontvangen met live muziek, een hapje en een drankje. Aansluitend bezoeken de ouderen het concert. Rond 22.00 uur keren zij weer huiswaarts met een goed gevulde goodiebag.

>>> Grote foto voor vrij gebruik pers <<<

Ger Vos concert 28 november Nieuwe Luxor Theater Rotterdam