Over Ger VOS

De wereld is Ger zijn werkterrein. Hij is een graag geziene gast binnen de high-society en weet van elk optreden een onvergetelijke beleving te maken

GER VOS

Live entertainment geeft een bijzonder accent aan elk evenement.

Ger Vos Music Productions biedt met een team van specialisten een veelzijdig programma op maat en op de manier zoals de opdrachtgever wenst en past bij elke gelegenheid, publiek en locatie. Er zijn mogelijkheden vanaf 30 minuten tot een avondvullend programma bespreekbaar om van elk evenement een succes te maken. Samen met de opdrachtgever stellen wij graag een programma op maat samen. Maximale inspanning van ons, maximale ontspanning voor de opdrachtgever! Ger Vos verzorgt op professionele wijze entertainment en heeft een uitgebreid allround repertoire zowel Engels- als Nederlandstalig. Ger is te boeken met groot of klein orkest en als tape-act met het volle geluid van een groot orkest, opgenomen met zijn eigen orkest.

FEELING GOOD TOUR

Natuurlijk gaan we in 2024 weer op de bres voor de Gouden Generatie!

Evenals de voorgaande, steeds uitverkochte edities van Ger zijn Feeling Good Tour, staat het goede doel, de eenzame ouderen weer centraal op maandag 25 november in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. De combinatie van het bedrijfsleven en met hulp van sponsoren en duizend betalende gasten, in actie voor onze “Gouden generatie” maakt het jaarlijks mogelijk om zeshonderd eenzame ouderen gratis uit te nodigen voor een compleet verzorgde avond uit.

Na afloop van het concert is er een exclusieve afterparty met live muziek voor alle VIP gasten die deze avond mede mogelijk hebben gemaakt. De afterparty behoort inmiddels tot een van de grootste netwerkevents in de Rotterdamse havenstad. Onder het genot van een hapje en een drankje is er ruimschoots gelegenheid relaties te ontmoeten. Netwerken op topniveau!

De afgelopen jaren is Ger Vos begeleid door het orkest van Symphonica in Rosso. In 2018 is Ger de samenwerking aangegaan met Maurice Luttikhuis, dirigent van het Metropole Orkest en The New Symphonics die Ger ook in 2024 weer muzikaal gaan begeleiden op maandag 25 november.

Sponsormogelijkheden Feeling Good Tour

Voor meer informatie over de neemt u dan gerust contact op met Annemieke via annemieke@gervos.com of belt u tijdens kantooruren naar telefoonnummer 06-51 642 135.

BIOGRAFIE

Society zanger én entertainer Ger Vos is al ruim dertig jaar beroepsmatig werkzaam in het topsegment van de entertainmentwereld, wereldwijd. Ger is een veel gevraagd artiest, veelal buiten pers en media om. Ger houdt zich bezig met het organiseren van events welke zich begeven op het snijvlak van top entertainment en netwerken op het hoogste niveau denkbaar. Zijn werkterrein is over de hele wereld verspreid en verzorgt met grote regelmaat optredens en grote events in Azië, Monaco, Marbella, Oostenrijk en Zwitserland.

Naast de diversiteit aan activiteiten waarvoor Ger zich het hele jaar inzet, is hij ook ambassadeur van de Erasmus MC Thorax Foundation. Ger verzorgt geheel belangeloos optredens voor onder andere KiKa, Support Casper, Free a Girl en de eenzame ouderen.

DE WERELD IS ZIJN PODIUM

FEELING GOOD TOUR 2022

De combinatie van het zakenleven en met hulp van sponsoren en duizend betalende gasten, in actie voor onze “Gouden Generatie” maakt het al tien jaar mogelijk zeshonderd eenzame ouderen gratis uit te nodigen voor een compleet verzorgde avond uit.

laatste nieuws

SAVE THE DATE

FEELING GOOD TOUR 2023

27.11.2023

 

GER VOS 

Society zanger én entertainer Ger Vos is al ruim dertig jaar beroepsmatig werkzaam in het topsegment van de entertainmentwereld, wereldwijd. Ger is een veel gevraagd artiest, veelal buiten pers en media om.

Volg je Ger ook op zijn socials?

Wist je dat GER VOS naast zijn eigen youtube kanaal ook te vinden is op diverse social media kanalen!