Traditioneel op de laatste maandag in november stond afgelopen maandag het Nieuwe Luxor theater weer te schudden op zijn grondvesten voor de twaalfde editie van Ger Vos Live in Concert – Feeling Good Tour.

Vanaf de eerste klanken van het grote orkest “The New Symphonics” onder leiding van Maurice Luttikhuis, zat de sfeer er al goed in. Na een ruim anderhalf uur durend concert keerden de ouderen weer huiswaarts en alle VIP-gasten konden met hun relaties nog netwerken tijdens de exclusieve afterparty onder het genot van een hapje, drankje en live muziek van DJ Thomm.

Mede dankzij uw hulp en duizend betalende gasten konden wij het opnieuw mogelijk maken om zeshonderd eenzame ouderen gratis uit te nodigen om dit Rotterdamse feest te vieren. Voor hen was speciaal het hele eerste balkon gereserveerd. Zij hebben massaal laten weten een onvergetelijke avond te hebben beleefd! DANK U!