SAVE THE DATE: 27 NOVEMBER 2023

De verkoop is gestart voor de 11e editie van Ger Vos Live in Concert op maandag 27 november 2023 in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam!

De combinatie van het bedrijfsleven en met hulp van sponsoren en duizend betalende gasten, in actie voor onze “Gouden generatie” maakt het jaarlijks mogelijk zeshonderd eenzame ouderen gratis uit te nodigen voor een compleet verzorgde avond uit. Mede dankzij uw hulp kunnen wij deze kwetsbare doelgroep hun isolement even laten vergeten. Het zal u en de ouderen die avond aan niets ontbreken!

Na afloop van het concert is er een afterparty met live muziek. De afterparty behoort inmiddels tot een van de grootste netwerkevents in de Rotterdamse havenstad. Onder het genot van hapjes en drankjes is er ruimschoots gelegenheid relaties te ontmoeten. Netwerken op topniveau!

Dit jaar zal Ger wederom muzikaal worden begeleid door het grote orkest van Maurice Luttikhuis, dirigent van het Metropole Orkest en The New Symphonics.

Er zijn diverse sponsormogelijkheden beschikbaar vanaf €500,00. Informeer naar de mogelijkheden via annemieke@gervos.com of via telefoonnummer 06-51642135.

Losse VIP tickets zijn beschikbaar vanaf €100,00 per persoon inclusief afterparty, één  consumptie, diverse hapjes en live muziek!

We zien er naar uit u te mogen ontvangen op maandag 27 november 2023 in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Graag tot dan!