Op 28 november j.l. maakte Rotterdam zich op voor de jubileumeditie van Ger Vos zijn Feeling Good Tour in een wederom uitverkocht Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. Duizend betalende gasten en vele sponsoren hebben het opnieuw mede mogelijk gemaakt om zeshonderd eenzame ouderen gratis uit te nodigen om dit Rotterdamse feest, dat inmiddels een traditie is geworden op de laatste maandag in november, te vieren. Voor hen was speciaal het hele eerste balkon gereserveerd. Zij hebben massaal laten weten een onvergetelijke avond te hebben beleefd!

Vanaf de eerste klanken van het geweldige orkest onder leiding van Maurice Luttikhuis zat de sfeer er al goed in. Na een ruim anderhalf uur durend concert keerden de ouderen huiswaarts en alle VIP-gasten konden met hun relaties nog netwerken tijdens de exclusieve afterparty onder het genot van een hapje, drankje en live muziek van DJ Thomm.

Namens Ger Vos en zijn team heel veel dank aan allen die deze avond mede mogelijk hebben gemaakt

Kon u er de afgelopen editie niet bij zijn en wilt u er dit jaar bij zijn? Dat kan, op 27 november 2023. Stuur een mail naar annemieke@gervos.com en laat uw naam alvast op de reserveringslijst noteren. Zorg dat u er op tijd bij bent want VOL = VOL!